Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Gabbar is back (2015)

Poliţia primeşte informaţii cu privire la faptul că 10 funcţionari din Maharashtra au fost răpiţi în mod misterios. Însă aceştia se întorc la fel de misterios – cu excepţia celui mai corupt dintre ei care este spânzurat în public. Poliţia primeşte un CD de la un bărbat misterios cunoscut drept „Gabbar” care spune că misiunea lui este să elimine ofiţerii corupţi. Un poliţist pe nume Sadhuram (Sunil Grover) este convins că poate să îşi dea seama de identitatea lui Gabbar, însă superiorii lui îl insultă de faţă cu toţi colegii.

În drum spre casă, profesorul Aditya (Akshay Kumar) este oprit de avocata Shruti (Shruti Haasan) care îl roagă să o ducă pe ea şi o femeie însărcinată către un spital. Sadhuram descoperă că în fiecare birou de district se află câte un ofiţer onest şi este convins de faptul că toţi aceştia au o legătură cu cazul Gabbar. Aditya ajunge ulterior victimă a unui accident şi chiar dacă nu este grav rănit, spitalul insistă să îi facă nişte investigaţii costisitoare.

El realizează atunci cât de neajutoraţi sunt pacienţii săraci şi familiile lor care adesea sunt trataţi inuman. O femeie săracă îşi jeleşte soţul decedat şi Aditya se oferă să-i acorde asigurarea lui medicală printr-un tertip. Spitalul încearcă apoi să profite de asigurarea lui şi să stoarcă nişte bani în mod fraudulos, iar el expune apoi corupţia din spital, înfuriindu-l teribil pe tânărul patron de spital. Cu toate acestea, patronul este apoi ucis de către un mafiot furios. Tatăl patronului, un mogul puternic, îl vede pe Aditya pe camerele de supraveghere ale spitalului şi este uluit când realizează că acesta este bărbatul pe care credea că l-a ucis în urmă cu cinci ani.

Gabbar is back (2015) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 5301 persoane
Tag-uri: Gabbar is back (2015) subtitrat, Akshay Kumar, Sunil Grover, Shruti Haasan, Gabbar is back (2015) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: