Ghost rider (2007)

În America anilor 1800, Diavolul, Mefisto (Peter Fonda), îşi trimite vânătorul de recompense al damnaţilor, Ghost Riderul, pentru a recupera contractul a 100 de suflete viciate. Din cauză că natura contractului i-ar oferi lui Mefisto puterea de-a aduce Iadul pe Pământ, „Riderul” refuză să-i ofere contractul. Un secol şi jumătate mai târziu, Mefisto ajunge la cascadorul de 17 ani Johnny Blaze, care trăieşte o poveste de dragoste cu Roxanne, şi îi oferă şansa de a-i vindeca tatăl de cancer pulmonar în schimbul sufletului său, iar Johnny „semnează” accidental contractul. A doua zi dimineaţă, Johnny se trezeşte şi descoperă că tatăl lui nu mai este bolnav de cancer, numai că, în aceeaşi zi, el îşi pierde viaţa în timp ce făcea o cascadorie cu motocicleta.

Johnny îl acuză pe Mefisto că l-a păcălit şi a cauzat moartea tatălui său, dar Mefisto consideră că partea lui din contract a fost îndeplinită. Mulţi ani mai târziu, Johnny (Nicholas Cage) a devenit un cascador pe motocicletă faimos. El îşi reîntâlneşte iubirea din copilărie, Roxanne (Eva Mendez), acum jurnalistă, şi stabilesc să iasă în oraş la o cină în acea seară. În acelaşi timp, Blackheart (Wes Bentley), diabolicul fiu al lui Mefisto, vine pe pământ însoţit de Gressil, Abigor şi Wallow, un grup de îngeri decăzuţi. Ei sunt demoni care au fost izgoniţi din Rai de Sfântul Mihail, iar Blackheart îi însărcinează cu găsirea contractului pierdut din San Venganza.

În replică, Diavolul îl face pe Johnny noul Ghost Rider şi îi oferă sufletul înapoi în schimbul înfrângerii lui Blackheart. Johnny se transformă total în Ghost Rider şi porneşte lupta, iar între timp face rost de un lanţ cu puteri demonice pe care-l foloseşte pentru a-l omorî pe Gressil. În drumul spre ceilalţi aude o femeie ce este jefuită. El îl opreşte pe atacator şi îşi foloseşte cea mai puternică armă asupra sa – „The Penance Stare”; o putere prin care sufletul omului este supus tuturor durerilor pe care le-au cauzat altora. Jefuitorul sfârşeşte într-o stare catatonică, mai rea decât moartea însăşi, ceea ce reprezintă „arderea” sufletului său.

Ghost rider (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Ghost rider (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Ghost rider (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Eva Mendes, filme 2007, Sam Elliott, filme actiune, filme thriller, Nicolas Cage, filme fantezie, Mark Steven Johnson
584
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: