Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Immortals (2011)

Înainte de apariţia omului sau animalelor, nemuritorii purtau războaie între ei în ceruri. Învingătorii se autoproclamau Zei în timp ce învinşii erau redenumiţi Titani şi întemniţaţi sub Muntele Tartar. Arcul lui Epirus, o armă de o imensă putere, a fost pierdută pe Pământ în timpul războiului. În 1228 Înainte de Hristos, regele muritor Hyperion (Mickey Rourke) de Heraklion caută arcul cu intenţia de-al folosi ca să elibereze Titanii pentru a se răzbuna pe zei deoarece nu i-au salvat familia. Hyperion o capturează pe oracola virgină Phaedra (Freida Pinto), crezând că ea îşi poate folosi viziunile pentru a determina locaţia arcului.

Într-un mic sat din apropiere, localnicii se pregătesc să plece spre Muntele Tartar pentru a evita armata lui Hyperion. Unul dintre locuitori numit Tezeu (Henry Cavill) este un războinic talentat, instruit de mentorul său căruia i se spune Bătrânul (John Hurt). Tezeu şi mama lui Aethra (Anne Day-Jones), consideraţi indezirabili din cauza faptului că Tezeu a fost conceput în urma unui viol, sunt obligaţi să rămână în urmă de soldaţii Atenieni, printre care şi Lysander (Joseph Morgan). Tezeu se luptă cu succes împotriva mai multor soldaţi până când ofiţerul Atenian Helios (Peter Stebbings) intervine şi îl înlătură de la conducere pe Lysander din cauza acţiunilor sale.

Deranjat de acest lucru, Lysander merge la Hyperion pentru a-şi oferi serviciile şi a dezvălui locaţia satului. Hyperion acceptă, dar îl castrează pentru că este un trădător. Forţele lui Hyperion atacă satul lui Tezeu, ucigând locuitorii, printre care Aethra, şi luându-l pe Tezeu prizonier. „Bătrânul” se dovedeşte a fi Zeus (Luke Evans) care se întâlneşte cu ceilalţi zei Athena (Isabel Lucas), Poseidon (Kellan Lutz), Ares (Daniel Sharman), Apollo (Corey Sevier) şi Heracles (Steve Byers). Zeus îi avertizează să nu intervină în problemele muritorilor ca zei până când Titanii vor fi eliberaţi, până atunci ei trebuie să aibă încredere în omenire că-l poate învinge pe Hyperion.


Immortals (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Immortals (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 14640 persoane
Tag-uri: Immortals online HD, Immortals film online subtitrat, Immortals film subtitrat, Immortals 2011, Immortals, Immortals online, Immortals film online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: