Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Independence day: Resurgence (2016)

La 20 de ani distanţă faţă de evenimentele din primul film, comunitatea internaţională s-a recuperat şi Naţiunile Unite au creat Apărarea Pământului din Spaţiu (APS), un program de apărare globală care oferă un semnal de alarmă timpuriu. Principala forţă de apărare foloseşte tehnologie salvată din rămăşiţele forţelor extraterestre. De asemenea, Pământul are forţe militare alcătuite pe Lună, Marte, şi Rhea, iar Zona 51 a devenit sediul APS. În Africa, directorul APS David Levinson se întâlneşte cu Dr. Catherine Marceaux şi un războinic pe nume Dikembe Umbutu.

La bordul unui distrugător, ei descoperă că nava fora o gaură şi că extratereştrii au trimis un mesaj SOS către planeta lor natală înainte de-a fi fost învinşi de oameni. Mai mult decât atât, Umbutu şi fostul preşedinte al Americii Thomas Whitmore au avut parte de anumite semnale din partea extratereştrilor pe care încearcă să le descifreze. O navă sferică iese printr-o gaură de vierme din apropierea sediului ASP de pe Lună.

Levinson este convins că aceasta aparţine unei alte rase extraterestre care nu are intenţii rele şi îndeamnă guvernele mondiale să nu o atace, însă chiar şi aşa ei votează în majoritate s-o doboare. În ciuda ordinelor, pilotul ASP Jake Morrison îi ia pe Levinson, Marceaux, Umbutu şi Floyd Rosenberg şi se duce împreună cu ei la locul prăbuşirii de unde recuperează un container. O navă spaţială imensă de peste 5 kilometri lăţime apare de nicăieri şi distruge sistemul planetar de apărare a Pământului, iar apoi se apropie de planetă. Nava aterizează pe Oceanul Atlantic şi începe să foreze o gaură în mijlocul oceanului pentru a „recolta” căldura din miezul Pământului, ceea ce duce şi la distrugerea câmpului magnetic.


Independence day: Resurgence (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Independence day: Resurgence (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Independence day: Resurgence (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1396 persoane
Tag-uri: Independence day (2016) online, Bill Pullman, filme online 2016, vivica a. fox, Liam Hemsworth, maika monroe, Ziua independentei 2016, Jeff Goldblum
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: