Jai Ho (2014)

Jai (Salman Khan), un fost ofiţer de armată, este pasionat de ajutorarea oamenilor şi de-a pedepsi infractorii. El era maior în Armata Indiana, dar a fost suspendat din cauza unor acţiuni disciplinare după ce a ignorat ordinele comandantul major şi a mers de capul lui pentru a salva nişte copii din mâinile teroriştilor. El locuieşte în momentul de faţă cu mama şi sora lui – cu aceasta din urma relaţia fiind mai rece deoarece a decis să se mărite cu un musulman în ciuda dorinţei mamei sale.

Jai a ajutat cândva o fată cu dizabilităţi fizice, Suman (Genelia D’Souza), să îşi scrie examinarea, dar într-o altă zi, când era la o altă examinare, nimeni nu a mai ajutat-o în ciuda rugăminţilor insistente. Dezamăgită profund de acest lucru, Suman se sinucide aruncându-se de pe o clădire. Tulburat de acest incident, Jai simte că, spre deosebire de el, oamenii nu sunt solidari cu semenii lor şi începe să lucreze la o reţea care se bazează pe conceptul ca fiecare trebuie să ajute trei oameni, iar aceştia la rândul lor să ajute alţi trei oameni şi aşa mai departe.

Jai crede că această reţea va ajuta să se creeze o atitudine mai bună printre oameni, însă este din nou dezamăgit de nepăsarea lor. Într-o zi, Jai bate un bogătaş care a rănit un copil cerşetor. Pentru a se răzbuna, bogătaşul angajează nişte golani pentru a-i răpi sora lui Jai şi prietenul său, Rinky. Jai reuşeşte să îi salveze pe cei doi, însă provoacă un incident mult mai grav atunci când răneşte unul dintre răpitorii ce se dovedeşte a fi ginerele unui ministru influent.

Jai Ho (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (01-03-2014)
Vizualizări: 55592 | Comentarii: 11 | Tag-uri: filme drama, actiune, jai ho online subtitrat, filme actiune, salman khan, drama, Tabu, filme online, filme indiene 2014, sohail khan | Rating: 4.2/114
Total comentarii : 111 2 3 4 »
11  
Lipseste filmul!!

10  
De ce nu pot sal vad !! Alte film e se incarca este singurul care numi da voie sal vad((

9  
Un film minunat, superb care te face sa plangi....de ar fi lumea mai buna, ar fi viata mai frumoasa...sper ca cei care urmaresc acest film sa invete ceva din el...., sa invete sa fie mai buni k ceilalti, si sa I ajute la nevoie....iti multumesc salman khan ptr acest film....toate filmele tale sunt frumoase....te iubesc mult..Multumesc sh tie admin ptr filmele frumoase pe kre le pui pe acest site..Alexandra......

1-3 4-6 7-9 10-10
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017