Jane got a gun (2015)

Plasat în New Mexico, prin anul 1871, filmul începe cu un fost nelegiuit pe nume Hammond (Noah Emmerich) care se întoarce la casa lui izolată pe care o împarte cu frumoasa lui soţie Jane (Natalie Portman) şi cu fiica lor. Spatele său este ciuruit de câteva gloanţe şi are pe spate un semn de avertizare cum că „Fraţii Bishop se apropie”. Jane imediat recunoaşte reputaţia fraţilor şi se alarmează astfel încât îşi duce fiica la un vecin pentru a o ţine în siguranţă.

După aceea, având soţul mult prea slăbit pentru a mai putea opune vreun pic de rezistenţă, ea se duce să găsească pe cineva capabil să îi apere ferma şi pe ei înşişi de un atac ce nu va întârzia să apară. Acest „cineva” este Dan Frost (Joel Edgerton), care a fost chiar logodnicul lui Jane pe când se aflau în Missouri şi înainte ca el să plece să lupte în război, iar ea, crezând că şi-a pierdut viaţa pe câmpul de luptă, a plecat spre vest în căutarea unui nou început.

Bineînţeles că Dan nu este chiar aşa dornic să o ajute pe femeia despre care el crede că l-a abandonat, dar în cele din urmă apare şi o ajută. Pe măsură ce el şi Jane baricadează casa, anumite imagini din trecut vin să umple golurile referitor la ce s-a petrecut între ei sau la motivul pentru care fraţii Bishop, conduşi de liderul John Bishop (Ewan McGregor), sunt atât de înverşunaţi faţă de Hammond şi îl vor mort cu orice preţ.

Jane got a gun (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jane got a gun (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Jane got a gun (2015) subtitrat, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Ricky Lee, Jane got a gun (2015) online, Natalie Portman
1251
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: