Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Jason Bourne (2016)

La zece ani după ce a expus Operaţiunea Blackbriar şi a dispărut, Jason Bourne (Matt Damon) şi-a revenit în cele din urmă din amnezia suferită, izolându-se de lume şi câştigându-şi traiul luptând în meciuri ilegale. În Reykjavík, Nicky Parsons (Julia Stiles) a colaborat cu un grup de activişti virtuali condus de Christian Dassault (Vinzenz Kiefer) şi au pătruns în serverele principale ale celor de la CIA pentru a expune operaţiunile secrete ale agenţiei. În acelaşi timp, Parsons găseşte documente cu privire la recrutarea lui Bourne în Treadstone şi rolul tatălui său în program.

Ea hotărăşte să plece în Grecia pentru a-l găsi pe Bourne şi a-i spune despre aceste descoperiri făcute. Sistemul de alarmă conceput de Parsons o alertează pe Heather Lee (Alicia Vikander), şefa diviziei de operaţiuni cibernetice a CIA, şi pe directorul agenţiei, Robert Dewey (Tommy Lee Jones). În Grecia, Parsons şi Bourne se întâlnesc în mijlocul unui protest împotriva guvernului. Ei evită echipa trimisă pentru a-i localiza, însă Parsons este ucisă de Asset (Vincent Cassel), un fost asasin al Blackbriar care îl urăşte pe Bourne din motive personale.

Înainte de-a muri, Parsons reuşeşte să-i ofere lui Bourne cheia unui depozit de valori care conţine dosarele CIA cu privire la el. Intenţionând să găsească nişte răspunsuri despre trecutul şi familia lui, Bourne se deplasează în Berlin. Decriptând fişierele lui Parsons, Bourne descoperă că tatăl lui, Richard Webb, a fost analist CIA şi a fost implicat în crearea programului original Treadstone. Cu toate acestea, un malware plantat în fişiere îi alertează pe cei de la CIA despre locaţia lui Bourne şi Dewey trimite o echipă ca să-l captureze.

Jason Bourne (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jason Bourne (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 540 persoane
Tag-uri: filme actiune, matt damon, filme thriller, filme noi, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, filme 2016, Paul Greengrass
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: