Jawbone (2017)

La 16 ani, Jimmy McCabe ajunge campion de box la juniori. De atunci însă, anii au trecut şi băutura l-a adus pe treapta cea mai de jos a societăţii. Aşa încât se hotărăşte să participe la şedinţele Alcoolicilor Anonimi, pentru a primi ajutor. În încercarea sa de a se lăsa de băutură, Jimmy hotărăşte să reia şi antrenamentele la box, la clubul tinereţii sale, club deţinut de Bill, un antrenor cu experienţă, ajutat de Eddie, un om de colţ foarte valoros, oameni ce-i devin practic, familie.

Mânat de nevoia de a avea cu ce să trăiască, Jimmy îl contactează pe Joe, un promoter implicat în mafia meciurilor ilegale de box. Acesta îi aranjează un meci cu o miză de 2.500 de dolari, cu un tip recunoscut pentru tinereţea dar şi brutalitatea sa. Jimmy începe antrenamentele intense, dar în mijlocul pregătirii sale, Bill moare, răpus de cancer. Marcaţi de acest eveniment, Jimmy şi Eddie continuă antrenamentele pentru meciul de care se leagă speranţele lui Jimmy.

Jawbone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jawbone (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (17-06-2017)
Vizualizări: 583 | Tag-uri: Ian McShane, Jawbone (2017) online subtitrat, filme sport, Ray Winstone, Filme online 2017, filme actiune, Johnny Harris, filme drama | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017