La tulipe noire (1964) - Filme de actiune - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

La tulipe noire (1964)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 320

Sinops:

Paris, înainte de izbucnirea revoluţiei din 1789. Guillaume de Saint-Preux, om cinic, crud şi egoist, profitând de atmosfera furtunoasă, dar şi confuză din ţară, prăda nobilimea, sub numele de Laleaua Neagră. Guillaume se ascunde sub titlul nobiliar şi întreţine relaţii amicale cu marchizul de Vigogne, a cărui soţie îi este amantă.

Intuind adevărata identitate a lui Guillaume, generalul de poliţie La Mouche îi întinde o cursă. În luptă, Guillaume este rănit, la obraz. Şeful poliţiei spera ca, la recepţia de a doua zi, să poată deconspira indentitatea Lalelei Negre. Dar vicleanul Guillaume apelează la fratele său geamăn – Julien.

Asemănarea fizică a celor doi este perfectă, numai că Julien este un tânăr romantic, fermecător, animat de idei revoluţionare. Când înţelege ce urmăreşte fratele său, Julien devine Laleaua Neagră, însă un justiţiar adevărat, care va ajuta la reuşita revoluţiei, susţinut de Caroline, frumoasa lui iubită.

La tulipe noire (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


La tulipe noire (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


La tulipe noire (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Tags:

Alexandre Dumas, filme actiune, filme comedie, Virna Lisi, Christian-Jaque, Dawn Addams, filme aventura, alain delon, filme 1964, Paul Andréota

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook