Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Machine gun preacher (2011)

Sam Childers era un alcoolic şi dependent de droguri din Pennsylvania care şi-a petrecut o vreme în puşcărie, iar când a fost eliberat vede că soţia lui a renunţat la meseria de dansatoare la bară pentru că a luat-o pe calea religiei şi a devenit creştină. Până la urmă, după ce aproape omoară un om în noaptea de după, este presat de soţie să meargă alături de ea la biserică şi, în cele din urmă, o apucă şi el pe această cale. Mai târziu, într-o călătorie în Uganda, unde construieşte cu firma lui case pentru refugiaţi, îi cere unuia dintre soldaţii SPLA care-i supraveghea să-l ducă până în nord, în Sudan. Acesta îl avertizează că aia este o zonă de război, dar Sam insistă că nu e nicio problemă şi că vrea să meargă acolo.

Ei ajung la un cort medical din Sudan, când prietenul lui se duce să vorbească cu nişte oameni, Sam este abordat de o doctoriţă s-o ajute să ridice o femeie sudaneză mutilată pe masa de operaţii pentru a-i oferi îngrijiri medicale. În acea noapte, stând în pat să doarmă, aud zgomote de afară, iar când se uită Sam şi soldatul văd o mulţime de copii îngrămădindu-se pentru a dormi afară. Soldatul îi spune că fac acest lucru pentru că părinţii lor îi trimit să doarmă acolo că sunt mai în siguranţă decât în sat. Sam îi ia pe copii şi îi pune să doarmă în camerele lor în noaptea aceea.

În ziua următoare, îi însoţesc pe copii înapoi în satul lor, dar acolo descoperă că LRA au ars din temelii satul şi le-au ucis părinţii. Unul dintre copii aleargă după câine şi este aruncat în aer după ce calcă pe o mină. Sam decide apoi că trebuie să construiască un orfelinat pentru aceşti copii din Sudanul de Sud. După ce depune eforturi foarte mari financiare şi nu numai pentru a construi orfelinatul, trupele LRA îl atacă şi îl distrug. Sam o sună pe soţia sa şi îi spune ce s-a întâmplat, mărturisindu-i că vrea să renunţe la idee şi să se întoarcă acasă. Ea îi aminteşte ca acei orfani au trecut prin lucruri şi mai grele, dar ei n-au renunţat şi că nici el n-ar trebui s-o facă şi să reconstruiască acel orfelinat.

Sam îi ascultă sfatul şi-l reconstruieşte, dar acum nu se mai mulţumeşte doar cu atât ci va pune mâna pe armă şi-l va proteja cu propia sa viaţă de rebeli. Pe măsură ce implicarea emoţională în acest război devine tot mai intensă, Sam începe să-şi neglijeze propria familie, în special fiica.

Trailer Machine gun preacher (2011).


Machine gun preacher (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Machine gun preacher (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Machine gun preacher (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 5499 persoane
Tag-uri: machine gun preacher film online, machine gun preacher 2011 online, Gerard Butler, filme actiune, machine gun preacher film online su
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: