Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Mad Max: Fury road (2015)

În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge universal, Max este întemniţat şi folosit pe post de „pachet de sânge” pentru unul dintre membrii armatei, Nux (Nicholas Hoult). Între timp, Imperator Furiosa (Charlize Theron) hoinăreşte în maşina ei blindată şi tunată pentru a găsi şi colecta benzină.

Furiosa începe să conducă în afara rutei, ceea ce-l alertează pe Joe care realizează faptul că cele Cinci Soţii – femeile alese special pentru împerechere şi perpetuarea rasei – au dispărut. Joe îşi pune întreaga armată s-o urmărească pe Furiosa, chemându-i în ajutor şi pe cei din Gas Town şi Bullet Farm. Nux se alătură armatei avându-l pe Max legat de capota maşinii sale pentru a-l alimenta cu sânge în continuare.

Furiosa se duce într-o furtună de nisip care se apropie de ei cu repeziciune în tentativa de-a scăpa de urmăritorii ei, lucru pe care-l şi reuşeşte într-o mare măsură, exceptându-l pe Nux care este dispus să se sacrifice pentru a o distruge pe Furiosa. Profitând de această oportunitate, Max reuşeşte să scape de Nux, dar maşina este distrusă. Trezindu-se după furtună, Max o vede pe Furiosa în apropiere, reparându-şi maşina, însoţită fiind de către Soţii: Angharad, Capable, Cheedo, Toast şi Dag. Deşi nu-i face prea mare plăcere, Max acceptă s-o ia pe Furiosa şi cele Cinci Soţii cu el.

Mad Max: Fury road (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Mad Max: Fury road (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 9938 persoane
Tag-uri: Mad Max Fury Road 2015 Online Subti, filme 2015, mad max 2015, filme online, Mad Max 2015 Online HD
Total comentarii : 1
1  
muito bom

Nume *:
Email *:
Cod *: