Mechanic: Resurrection (2016)

După ce își înscenează moartea, Arthur Bishop (Jason Statham) trăiește în liniște la Rio de Janeiro , sub numele de Santos. El este abordat de o femeie care afirmă că angajatorul său dorește să ucidă trei ținte făcând ca totul să pară un accident.

Scapă de această încurcătură, prin metodele-i specifice și merge în Thailanda adăpostindu-se în casa de pe plajă a prietenei sale, Mei (Michelle Yeoh). Bishop o investighează pe femeia care-l abordase în Rio și constată că angajatorul ei este un om pe nume Riah Crain (Sam Hazeldine).

Dar, când o tânără femeie pe nume Gina (Jessica Alba) îi cere ajutorul lui Mei, Bishop observă și după ce o ajută și îi află viața, o scânteie se-aprinde între cei doi, iar când dușmanul său cel mai periculos o răpește pe Gina, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Trailer Mechanicul 2: Mechanic - Resurrection (2016).


Mechanicul 2: Mechanic - Resurrection (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Mechanicul 2: Mechanic - Resurrection (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Mechanicul 2: Mechanic - Resurrection (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Mechanicul 2: Mechanic - Resurrection (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (29-09-2016)
Vizualizări: 1168 | Tag-uri: Jessica Alba, filme crima, filme actiune, filme thriller, filme noi, Tommy Lee Jones, Dennis Gansel, filme 2016, Jason Statham | Rating: 4.0/2
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017