Minority Report (2002)

Filmul ne poartă într-un viitor empiric, unde, un program este destinat să prevină crima înainte ca aceasta să se fi săvârşită şi cei vinovaţi de “gânduri” criminale să fie arestaţi, este folosit de poliţia anului 2054. Pot ei însă să fie condamnaţi pentru crimă dacă aceasta nici nu a avut loc?

John Anderton (Tom Cruise) este unul dintre ofiţerii acestui departament căruia i s-a dedicat, după ce în urmă cu 6 ani, fiul său fusese ucis. Dar într-o zi, lui John i se prezice că în cel puţin 36 de ore va omorî un om pe care el nu-l întâlnise vreodată.

Odată cu aflarea acestei premoniţii, John începe să investigheze pe cont propriu şi se apropie din ce în ce mai mult de adevărul legat de programul de bază al Diviziei de Anticipare a Crimelor. În acelaşi timp el descoperă că moartea copilului său nu era deloc întâmplătoare, ci planificată în detaliu de mentorul şi prietenul său.

Minority Report (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Minority Report (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Samantha Morton, Tom Cruise, filme mister, filme actiune, Steven Spielberg, filme sf, filme 2002, colin farrell
438
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: