Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

My father die (2016)

Asher trăiește într-un mic oraș din Mississippi și îl idolatrizează pe fratele său mai în vârstă, nonconformistul Chester, cu care are o legătură specială. Când el era copil, Ivan, tatăl său abuziv și veteran din Vietnam, l-a bătut pe Asher până când a rămas surd și pe fratele lui până când a murit. Timp de aproape două decenii, Asher s-a antrenat pentru a se razbuna pe Ivan, cel care l-a ucis pe fratele său mai mare, acum 21 de ani și care se întâmplă să fie tatăl său.

Curând, Ivan este eliberat timpuriu din închisoare datorită comportamentului bun și a supraaglomerarii închisorii, iar Asher primește acum șansa mult așteptată de a face dreptate în felul său. Atunci când Asher primește această veste, pornește rapid în căutarea brutalului său tată, pentru a-l facă să plătească pentru tot ce a făcut, fiind determinat să scape lumea de el odată pentru totdeauna. Cu toate că este surdomut, Asher este un tip puternic, iar în momentele emoționale, ochii îi spun întreaga poveste. Cu niciun dialog, Asher trebuie să se bazeze numai pe limbajul corpului și expresiile faciale pentru a transmite complet tot ceea ce se simte.

My father die (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


My father die (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


My father die (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1003 persoane
Tag-uri: Joe Anderson, My father die (2016) online, filme actiune, filme 2016, Kevin Gage, John Schneider, filme online 2016
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: