Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Oblivion (2013)

2073: După o invazie a extratereştrilor „Scavengers” (Scavs) din urmă cu 60 de ani, care a distrus Luna şi aproape a distrus Pământul, Jack Harper este Tech 49, unul dintre puţinii oameni care au mai rămas pe planetă. El trăieşte într-un turn aflat la mii de metri deasupra pământului unde el şi iubita lui Victoria sunt parte a unei operaţiuni de extragere a resurselor rămase pe planetă, în special a apei. Cei doi menţin contactul cu civilizaţia prin intermediul unei conexiuni video cu comandantul lor Sally şi sunt programaţi să se alăture restului oamenilor pe Titan, în două săptămâni.

Jack este bântuit de nişte vise şi are viziuni cu New York-ul de dinainte să fie invatat şi cu o femeie necunoscută. Nişte drone înarmate îl asistă pe Jack în misiunea lui de-a cerceta planeta şi de-a elimina extratereştrii care o populează în prezent. Pe măsură ce Jack se apropie de terminarea misiunii sale, una dintre navele este doborâtă de către un dispozitiv Scav montat pe Empire State Building. Nava conţine mai multe capsule de dormit cu oameni aflaţi în hibernare. Jack reuşeşte să salveze doar o femeie pe nume Julia, în timp ce restul capsulelor sunt distruse.

Acesta imediat îşi dă seama că femeia pe care tocmai a salvat-o este cea care îi apărea mereu în vise. Puţin după aceea, Jack şi Julia sunt capturaţi de catre Scavi, care se dovedesc a fi, de fapt, nişte oameni care trăiesc în subterane. Liderul lor, Malcolm Beech, care era un tânăr soldat atunci când a avut loc invazia, susţine că nu există extratereştrii pe planetă şi îi cere lui Jack să reprogrameze o dronă pe care o capturaseră pentru a distruge „the Tet”, staţia spaţială pe care se află Sally. Jack refuză acest lucru, iar Beech îl lasă să plece alături de Julia, nu înainte de-al sfătui să caute răspunsuri la întrebările sale în aşa zisele zone periculoase cu radiaţii masive.

Oblivion (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Oblivion (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 4790 persoane
Tag-uri: filme online, Oblivion online, Planeta Uitată online, filme 2013, Planeta Uitată online subtitrat in , Oblivion online subtitrat
Total comentarii : 1
1  
frumos tare de nota 10 wink

Nume *:
Email *:
Cod *: