Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

La mai puţin de o săptămână după ce s-a căsătorit, Paul Blart (Kevin James) primeşte o cerere de divorţ deoarece soţia lui a fost imediat nemulţumită de căsătorie. Pentru ca lucrurile să devină şi mai rele, mama lui, Margaret (Shirley Knight), este lovită de un camion cu lapte. Cu toate acestea, Paul se simte foarte bine la serviciu. Fiica lui, Maya (Raini Rodriguez) tocmai a primit o scrisoare de acceptare la UCLA, însă nu-i spune lui Paul deoarece în acelaşi timp a fost invitat la o convenţie a ofiţerilor de securitate ce se ţine în Las Vegas.

Gândindu-se că acest lucru ar putea să fie foarte important pentru el, Paul o invită pe fiica lui să-l însoţeasca. Cei doi se duc în Las Vegas şi se cazează la Hotelul Wynn. Donna (Loni Love), şi ea ofiţer de securitate, îl recunoaşte pe Paul datorită faptului că şi-a salvat mall-ul în urmă cu câţiva ani şi îi dă de înţeles că el ar putea să ţină un discurs în faţa celorlalţi ofiţeri de securitate.

Însă lucrurile se complică un pic atunci când un infractor pe nume Vincent (Neal McDonough) pune la cale împreună cu echipa lui să fure nişte obiecte de artă foarte valoroase care se află în acel hotel. Ei se dau drept personal al hotelului şi încearcă să realizeze jaful. În timp ce Paul ţine discursul, Maya ajunge fără să vrea faţă-n faţă cu Vincent şi ai lui, iar aceştia o răpesc. Paul află după aceea că fiica lui a fost răpită şi chiar dacă poliţia îi cere să nu se implice, el nu poate să stea degeaba şi încearcă să-şi salveze fiica.

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (28-06-2015)
Vizualizări: 3090 | Tag-uri: film paul blart: mall cop 2 hd, filme 2015, filme actiune, Kevin James, paul blart: mall cop 2 subtitrat in | Rating: 4.3/17
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017