Phantom (2015)

Daniyal Khan (Saif Ali Khan) este condamnat pentru crimă şi trimis la închisoare. În urmă cu şase luni, şeful de poliţie Roy (Sabyasachi Chakrabarty), împreună cu câţiva oameni de încredere, plănuiesc o operaţiune secretă. Daniyal, un fost soldat care acum a fost tras pe linie moartă şi nu mai are niciun scop în viaţă, este readus la suprafaţă şi scos din anonimat pentru a se alătura în agenţia de spionaj ca să se răzbune pe oamenii ce au plănuit atacurile teroriste din Mumbai.

El acceptă cu condiţia de-a fi readus în armata indiană pe acelaşi post din care a fost înlăturat, iar prin această reparaţie morală el speră să recâştige respectul tatălui său înstrăinat. Singurul membru al echipei sale, Nawaz Mistry (Katrina Kaif), îl ajută să-şi găsească prima ţintă – Sajid Mir (Mir Sarwar). Revenind în prezent, după arestarea lui Daniyal, el ajunge în aceeaşi închisoare precum David Headley (J.Brandon Hill).

Acolo, el îl contactează pe Nawaz pentru a face rost de suma de 100 de dolari pentru a-şi cumpăra nişte baterii ce conţin o anume otravă care te ucide aproape imediat după ce ajunge pe limbă. De asemenea, aceasta reprezintă o formă de ucidere aproape nedetectabilă deoarece seamănă foarte tare cu un atac de cord. După ce îl omoară pe David, un bărbat despre care se presupunea că ar fi mort iese la suprafaţă şi Daniyal este eliberat pe cauţiune. Poliţia devine suspicioasă cu privire la încarcerarea lui Daniyal, deoarece totul pare ca şi cum acesta a vrut să fie arestat pentru a-l ucide pe David.

online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: filme drama, Sabyasachi Chakraborty, filme actiune, katrina kaif, filme thriller, Kabir Khan, filme 2015, Saif Ali Khan, filme indiene
397
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: