Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Push (2009)

O lume in care exista oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii mintii, clarvazatori si personaje capabile sa creeze realitati noi si sa ucida fara macar sa-si atinga victimele. O lume in care Divizia, o agentie guvernamentala obscura, desfasoara in umbra experimente infioratoare, prin care transforma oameni obisnuiti in armate de luptatori psihologici, eliminandu-i brutal pe toti cei care nu sunt dispusi sa coopereze.

Din pacate, aproape nimeni nu a supravietuit acestor teste. Nick Gant (Chris Evans), un telekinetic ce apartine celei de-a doua generatii, sau "miscator", a stat ascuns de cand Divizia i-a ucis tatal in urma cu mai bine de un deceniu. Acum, impreuna cu adolescenta Cassie Holmes (Dakota Fanning), el porneste o lupta clandestina impotriva Diviziei, pe care nu o poate invinge decat cu ajutorul Kirei (Camilla Belle) si a unei serviete misterioase.

Push (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Push (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 6398 persoane
Tag-uri: Chris Evans, actiune, filme online 2009, filme actiune, filme thriller, filme sf, filme online, Dakota Fanning, Camilla Belle, cassie holmes
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: