Salt (2010) - Filme de actiune - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Salt (2010)

Evelyn Salt este torturată într-o închisoare Nord Coreeană fiind suspectată că este un spion american. Ea este eliberată într-un final datorită unui schimb de prizonieri între CIA şi coreeni. Doi ani mai târziu, un dezertor rus pe nume Oleg Vasilyevich Orlov merge la biroul CIA al lui Salt. Aceasta îl interoghează în timp ce este urmărită de doi colegi sceptici ai ei. Orlov susţine că în „Ziua Z”, un agent „adormit” care a fost instruit încă din copilărie va distruge Statele Unite. Agentul „KA-12” îl va asasina pe preşedintele rus Boris Matveyev, un reformist care doreşte să îmbunătăţească relaţiile dintre Rusia şi America, iar atacul va avea loc la funeraliile vicepreşedintelui american ce vor avea loc peste puţin timp.

Orlov dezvăluie faptul că agentul KA-12 se numeşte „Evelyn Salt”, iar detectorul de minciuni arată că rusul nu minte cu nimic. Salt susţine că este nevinovată şi îşi sună soţul pentru a vedea dacă este în siguranţă, dar îi răspunde doar robotul telefonic. Unul dintre colegii ei o reţine pe Salt, însă reuşeşte cumva să evadeze şi merge către apartamentul ei din apropiere unde descoperă dovezi că soţul ei a fost răpit. Salt îşi vopseşte apoi părul în negru şi studiază unele planuri cu tunelurile subterane. La funeralii, ea anihilează unităţile Serviciilor Secrete, aruncă în aer podeaua unde se afla preşedintele rus, pentru ca acesta să cadă în subsol unde se află ea, îl împuşcă şi apoi se predă.

Totuşi, reuşeşte din nou să scape din custodia americanilor şi fuge către o barjă unde se află Orlov şi alţi agenţi asemeni ei. Salt îşi aminteşte, într-o serie de viziuni, crescând în Uniunea Sovietică şi fiind instruită, alături de alţi copii, de Orlov pentru a i se supune. Următoarea, şi cea mai importantă, misiune a lui Salt este de-al ucide pe preşedintele american şi de-a lansa rachete din America spre Mecca, Arabia Saudită şi Iran pentru a uni milioanele de musulmani din toată lumea împotriva Americii.

Salt (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Salt (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Salt (2010) online, Angelina Jolie, Salt (2010) subtitrat, Isaac Liev Schreiber
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: