Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Skiptrace (2016)

Detectivul din Hong Kong pe nume Bennie Chan (Jackie Chan) l-a urmărit pe faimosul şef mafiot cunoscut drept Matador vreme de un deceniu, fiind convins de faptul că sub acest pseudonim se ascunde Victor Wong (Winston Chao). În momentul în care fiica lui Yung, răposatul partener al lui Bennie, Samantha (Fan Bingbing), intră în nişte belele cu sindicatul mafiot al lui Wong, el este nevoit să găsească un escroc american pe nume Connor Watts (Johnny Konxville) care îşi face veacul prin cazinourile chinezeşti după ce i s-a interzis să intre în cele americane.

Cu toate acestea, Connor este răpit de un mafiot rus pentru a-l pedepsi deoarece i-a înşelat fiica. Bennie se aventurează ulterior într-o cursă contra cronometru pentru a-l recupera pe Connor din Rusia şi a-l aduce înapoi în Hong Kong. Deoarece a fost martorul unei crime în Hong Kong, Connor se teme să se întoarcă acolo şi ezită să îl însoţească pe Bennie şi îi fură paşaportul acestuia căruia îi dă foc apoi.

Perechea atipică este obligată să o ia pe o rută ocolitoare şi pleacă într-o aventură periculoasă ce-i poartă prin munţii înzăpeziţi din Mongolia, iar apoi prin dunele de nisip şi soarele arzător din deşertul Gobi şi în tot acest timp atât mafioţii ruşi cât şi cei chinezi se află pe urmele lor. Ajunşi în cele din urmă în China, Connor îi oferă lui Bennie o dovadă care ar putea să conducă la arestarea lui Wong, însă din păcate pentru ei planul nu funcţionează chiar aşa cum şi-ar fi dorit.

Skiptrace (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1295 persoane
Tag-uri: Renny Harlin, Jackie Chan, filme 2016, filme actiune, Johnny Knoxville, filme comedie
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: