Son of a gun (2014)

Filmul ni-l prezintă pe JR (Brenton Thwaites), un puştan de 19 ani care ispăşeşte o pedeapsă cu închisoarea de şase luni pentru o faptă minoră, însă este trimis la penitenciarul pentru adulţi din Vestul Australiei unde se află încarceraţi unii dintre cei mai periculoşi infractori. Fiind practic un copil printre adulţi, JR este foarte vulnerabil agresiunilor fizice şi deţinuţii cei mai mari încearcă să-l violeze, însă el are norocul de-a intra în vizorul celui mai cunoscut infractor din Australia, Lynch (Ewan McGregor), care îi oferă protecţia necesară în schimbul unor servicii atunci când va fi eliberat.

Lynch are schiţat un plan de evadare foarte îndrăzneţ şi are nevoie de el pentru a-l pune în aplicare, ajutat fiind şi de alţi oameni de-ai acestuia. Până la momentul eliberării sale, între Lynch şi JR deja se formează o legătură strânsă ca între tată şi fiu, iar odată ieşit pe poarta penitenciarului el pune în scenă planul realizat de Lynch. După ce evadarea este încununată de succes, Lynch şi echipa lui se cuplează cu un gangster pentru a da o ultimă lovitură care să le asigure un trai luxos pentru tot restul vieţii.

Fricţiunile dintre Lynch şi gangsterul respectiv încep să devină tot mai evidente, iar JR complică şi el lucrurile mai tare atunci când începe o relaţie romantică cu Tasha (Alicia Vikander), o membră a cercului de femei a gangsterului. Cu toate acestea, ei continuă cu planul care ar trebui să le aducă multe milioane de dolari din jefuirea unei mine de aur, însă situaţia nu este deloc una simplă şi lucrurile pot să ia o turnură nefavorabilă în orice clipă.

Son of a gun (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Son of a gun (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (28-12-2014)
Vizualizări: 4874 | Tag-uri: filme drama, Brenton Thwaites, actiune, filme crima, filme actiune, Ewan McGregor, Alicia Vikander, julius avery, filme online, Filme 2014 | Rating: 4.5/11
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017