Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Suicide Squad (2016)

După moartea lui Superman, agenta de informaţii Amanda Waller alcătuieşte o echipă de elită formată din cei mai periculoşi criminali aflaţi în detenţie: dereglata mintal Harley Quinn, asasinul de elită Deadshot, fostul gangster El Diablo, hoţul oportunist Căpitan Boomerang, monstruosul canibal Killer Croc şi mercenarul Spliknot. Aceştia sunt scoşi din Penitenciarul Belle Reve şi puşi să lucreze sub comanda Colonelului Rick Flag. Fiecare dintre ei au plantată o mică bombă în gât şi dacă nu se vor supune sau vor încerca să fugă, aceasta va fi detonată.

Una dintre persoanele pe care Waller ar fi vrut să le recruteze este iubita lui Flag, Dr. June Moone, o arheologă care a fost posedată de o zeitate malefică după ce a atins un obiect arheologic blestemat. Zeitatea este cunoscută drept „Enchantress” şi se revoltă împotriva omenirii fiind decisă să distrugă pentru că a întemniţat-o atâta amar de vreme. Ea invadează oraşul Midway cu o hoardă de monştri şi îşi invocă fratele, Incubus, pentru a o ajuta să-şi îndeplinească planul.

Waller apoi trimite Echipa Sinucigaşă în misiune pentru a recupera un obiect important şi Flag le spune ca pentru a o distruge pe Enchantress trebuie să-i fie scoasă inima. Înainte de-a pleca, lor li se alătură Katana care mânuieşte o sabie mistică şi acţionează ca gardă de corp pentru Flag. Iubitul lui Harley, Joker, află despre situaţia ei şi îi torturează unul din oamenii lui Waller pentru a-l conduce spre locaţia unde s-au conceput acele nano bombe şi şantajează unul dintre oamenii de ştiinţă implicaţi în program pentru a-i dezamorsa bomba lui Harley.


Suicide squad (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Suicide squad (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1223 persoane
Tag-uri: sinucigasilor, Brigada, Brigada sinucigaşilor, Film Online, Suicide Squad, squad, suicide
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: