Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Super (2010)

Frank Darbo (Rainn Wilson) spune că singurele două lucruri de care este mulţumit în viaţa sa dezamăgitoare este că s-a căsătorit cu frumoasa lui soţie, Sarah (Liv Tyler), şi că a ajutat un ofiţer de poliţie să prindă un hoţ de buzunare. Mai târziu, Sarah, o dependentă în recuperare, îl părăseşte pe Frank pentru Jacques (Kevin Bacon), un patron de club charismatic care-i oferă droguri. Frank pică într-o depresie în care este atins de Dumnezeu şi se întâlneşte cu Holy Avenger (Nathan Fillion), un super erou dintr-un show TV, care-i spune că Dumnezeu l-a ales pentru un scop special.

Frank are impresia că Dumnezeu l-a ales pentru a deveni el însuşi un super erou şi merge la un magazin de benzi desenate pentru a se inspira. Afirmaţiile sale cum că vrea să conceapă un nou super erou este primită cu entuziasm şi apreciere de către vânzătoarea de benzi desenate, Libby (Ellen Page). El creează un costum de super erou şi îi oferă identitatea de „The Crimson Bolt”. Având ca armă principală un cleşte pentru ţevi, el începe să lupte împotriva infractorilor, bătând cu bestialitate de la traficanţi de droguri şi până la pedofili, iar The Crimson Bolt devine imediat o senzaţie media.

La început, presa îl priveşte ca pe un psihopat violent, dar apoi începe să primească aprecieri din partea publicului atunci când iese la suprafaţă trecutul victimelor sale. Frank încearcă mai târziu s-o salveze pe Sarah, dar gărzile de corp ale lui Jacques îl recunosc în ciuda costumului şi îl împiedică să acţioneze. Rănit de aceştia, Frank se duce la Libby pentru a-i cere ajutorul deoarece nu se mai poate întoarce acasă având pe urme oamenii lui Jacques. Libby îl convinge apoi pe acesta s-o lase să i se alăture şi să devină partenera lui, luându-şi supranumele de „Boltie”.

Super (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 512 persoane
Tag-uri: ellen page, Liv Tyler, Super (2010) online, Super (2010) subtitrat, Rainn Wilson
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: