Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Swelter (2014)

Cinci hoţi mascaţi fură suma de zece milioane de dolari dintr-un cazino din Las Vegas. Patru dintre cei cinci, care e împuşcat în cap şi prezumat mort, sunt capturaţi, dar banii dispar fără urmă. Zece ani mai târziu, Cole, liderul găştii, este scos din puşcărie de ceilalţi complici ai lui, Stillman, Boyd şi fratele vitreg al lui Cole, Kane. Ei află că fostul lor partener a supravieţuit împuşcăturii şi a fugit cu banii datorită intervenţiei unui doctor local.

Ei îl localizează pe doctor într-un sat izolat ce ascunde o mulţime de secrete. La un bar local ei află, atât din gura doctorului cât şi a altor clienţi, că şeriful lor a sosit în mod misterios în urmă cu zece ani. Curioşi, ei pornesc o altercaţie în bar pentru a atrage atenţia şerifului şi a vedea cine este acesta. Ei sunt uimiţi să descopere că şeriful este chiar Pike, fostul lor partener care a scăpat. Pike îşi spune acum Bishop şi susţine că suferă de amnezie din cauza fragmentelor de glonţ rămase în craniul său.

Mai târziu, Boyd şi Kane sugerează să cotrobăie prin tot oraşul în căutarea banilor. Stillman nu este de acord şi atrage asupra lui nemulţimirea lui Kane care îi reproşează că s-a înmuiat. Cole intervine şi calmează apele şi hotărăşte să îl ia la întrebări pe Bishop pentru a vedea cât de multe îşi aminteşte. Cei doi discută despre oraş, iar Cole aruncă în conversaţie câteva remarci cu privire la trecutul lor comun. Mai mult decât atât, Bishop are parte şi de probleme cu fiica lui vitregă, London, a cărei mamă a avut un trecut comun cu Cole şi s-a mutat în acest orăşel pentru a scăpa de viaţa aceea.

Swelter (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Swelter (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 4577 persoane
Tag-uri: jean claude van damme, Filme 2014, filme online, filme de actiune, Mindy Robinson, drama, Thriller, filme online subtitrate, actiune
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: