Teen Titans: The Judas Contract (2017)

În zilele noastre, Dick Grayson (devenit acum Nightwing) se realătură Titanilor pentru a destructura un cult terorist ce e condus de către Brother Blood şi plănuieşte să captureze echipa pentru a absorbi puterile fiecăruia dintre membri cu ajutorul unei maşinării pe care a testat-o asupra lui Jericho (pe care asistenta lui, Mother Mayhem, l-a împuşcat imediat după aceea). Blood îl angajează pe mercenarul Deathstroke pentru a prinde titanii şi a-i aduce la el. Deathstroke acceptă misiunea nu doar pentru banii primiţi ci şi pentru că vrea să se răzbune pe Damian Wayne.

Deathstroke îi monitorizează pe Titani prin intermediul unui agent dublu, Terra, pe care l-a infiltrat în echipa acestora în urmă cu un an. El a salvat-o pe aceasta după ce părinţii ei au făcut în aşa fel încât au întors întregul său sat împotriva ei şi au torturat-o. Când Damian începe să devină suspicios cu privire la comportamentul Terrei şi o spionează să vadă dacă suspiciunile i se confirmă, el este capturat de Terra şi Deathstroke.

Terra este rece şi distantă faţă de ceilalţi Titani, chiar dacă ei o primesc în rândurile lor cu braţele deschise şi au o atitudine prietenoasă cu ea, însă odată cu trecerea timpului ajunge şi ea să se mai dezgheţe. În timpul nopţii de celebrare a primului an petrecut alături de Titani, ea are un moment de tandreţe cu Beast Boy pe care-l şi sărută. În ziua următoare, Deathstroke răpeşte câţiva membri din echipă. Dick este şi el atacat de Deathstroke, dar reuşeşte să scape într-o primă fază înscenându-şi propria moarte.

Teen Titans: The Judas Contract (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Teen Titans: The Judas Contract (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Teen Titans: The Judas Contract (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (15-04-2017)
Vizualizări: 633 | Tag-uri: filme actiune, Filme online 2017, filme animatie, Jake T. Austin, Stuart Allan, filme aventura, filme 2017, Taissa Farmiga | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017