Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The A-Team (2010)

Filmul urmărește isprăvile îndrăznețe ale unei echipe pitorești de foști soldați din Forțele Speciale, cărora li se întinde o cursă pentru o crimă nesăvârșită de ei. Devenind "proscriși", se folosesc de aptitudinile lor unice pentru a încerca să-și spele numele și să găsească adevăratul vinovat.

Liam Neeson, îl portretizează pe Hannibal Smith, un dotat planificator de misiuni inventive ce necesită o sincronizare la mini-secundă, abilități neobișnuite și o echipă de soldați incredibil de eficienți; Bradley Cooper, este Templeton "Face" Peck, care poate procura orice pentru misiunile neortodoxe îndrăznețe ale echipei; Quinton "Rampage" Jackson e B.A. Baracus, șoferul și musculosul echipei; și Sharlto Copley e H.M. "Howlin' Mad" Murdock, un pilot talentat și nebun de legat.

Jessica Biel este căpitanul Charissa Sosa, o fostă cucerire de-a lui Face, care acum urmărește neobosit echipa pentru o crimă necomisă de ei. Patrick Wilson (Watchmen) este un misterios agent CIA, Lynch, un jucător cheie în cea mai explozivă misiune a echipei.

The A-Team (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The A-Team (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 941 persoane
Tag-uri: The A-Team (2010) online, Bradley Cooper, Echipa de șoc (2010) subtitrat, liam neeson
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: