The age of shadows (2016)

Stabilit la sfârșitul anilor 1920, The Age of Shadows urmărește jocul de-a șoarecele și pisica, care se desfășoară între un grup de luptători ai rezistenței și agenții japonezi care încearcă să-i oprească. Lee Jung-chool, un căpitan al poliției coreeane din forțele de poliție japoneze, primește o misiune specială de a se infiltra în rezistența armată care luptă pentru independența coreeană. El se apropie de Kim Woo-jin, un lider al rezistenței.

Acești doi oameni care stau pe laturile opuse ale epocii lor istorice, fiecare cunoscând identitatea și intențiile celuilalt, devin apropiați fără a dezvălui gândurile lor interioare. Între timp, informații cu valoare politică și militară se scurg de pe ambele părți și nimeni nu știe cine sunt informatorii.

Membrii rezistenței se întâlnesc în Shanghai pentru a obține explozibil, care va fi folosit pentru a distruge facilitățile sediului central japonez din Seul, în timp ce poliția japoneză îi urmărește și se adună în Shanghai. Urmăriții și urmăritorii, sunt blocați într-o operațiune unde fiecare parte o utilizează pe cealaltă și sunt aruncați într-o confuzie de dușmănie și conciliere secretă.

The age of shadows (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The age of shadows (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The age of shadows (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (06-05-2017)
Vizualizări: 585 | Tag-uri: Yoo Gong, Byung-hun Lee, Kang-ho Song, filme actiune, The age of shadows (2016) online su, filme thriller, filme online 2016, filme 2016 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017