The bounty hunter (2010)

Milo Boyd (Gerard Butler) este un fost detectiv NYPD care acum lucrează ca vânător de recompense. Fosta soţie a lui Milo, Nicole Hurley (Jennifer Aniston), este reporter de investigaţii ce a fost arestată pentru agresarea unui ofiţer de poliţie, grăbindu-se să ajungă la o conferinţă de presă. Când Nicole primeşte un pont referitor la subiectul la care lucrează ea – o aparentă sinucidere care, de fapt, a fost crimă – nu se mai prezintă la tribunal pentru a i se stabili cauţiunea şi merge să se vadă cu informatorul ei, astfel că judecătorul îi revocă acea decizie şi emite, în schimb, un mandat de arestare pe numele ei. Din păcate, chiar când ajunge Nicole, informatorul ei, Jimmy (Adam Rose), este răpit.

Milo este extaziat atunci când i se oferă sarcina de a-şi găsi şi aduce fosta soţie în faţa justiţiei pentru suma de 5000 de dolari. După ce o întreabă pe mama lui Nicole despre ea, Milo o găseşte la un circuit de curse din New Jersey, o bagă în maşină şi porneşte spre Manhattan. Între timp, niciunul dintre ei nu ştie că sunt urmăriţi: Milo este urmărit de doi bătăuşi trimişi de o anume Irene (Cathy Moriarty) căreia îi datorează bani pierduţi la pariuri, iar Nicole de criminalul Earl Mahler (Peter Greene) ce are legătură cu povestea pe care o investighează ea şi, de asemenea, de un coleg de muncă al lui Nicole, Stewart (Jason Sudeikis), îndrăgostit lulea de ea, dorind s-o salveze de Milo.

Din păcate pentru el, însă, Stewart este confundat cu Milo de bătăuşii lui Irene şi este răpit în locul lui. Earl îi ajunge din urmă şi încearcă s-o omoare pe Nicole, dar cei doi scapă la limită. Pe Milo nu-l interesează explicaţiile ei până când Nicole îi spune că a găsit dovezi care-l leagă pe prietenul lor comun, şi fost partener al lui Milo pe când lucra în poliţie, Bobby (Dorian Missick), de Earl. Furios, Milo hotărăşte să investigheze acest lucru alături de ea, doar pentru a-i demonstra că se înşeală în privinţa lui Bobby.

The bounty hunter (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The bounty hunter (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (04-04-2014)
Vizualizări: 10932 | Tag-uri: filme 2010, actiune, jennifer aniston, Gerard Butler, filme actiune, milo boyd, filme comedie, filme romantice, filme online, comedie | Rating: 4.0/25
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017