The comancheros (1961)

Un cartofor diabolic pe nume Paul Regret evadează din detenţie şi din faţa pedepsei cu moartea , sentinţă pe care şi-o câştigase în urma unui duel cu fiul unui judecător din Louisiana , Emil Bouvier . Paul declarase în apărarea sa că nu a avut nici-o clipă intenţia să-l omoare pe Emil şi că ar fi vrut doar să-l rănească şi că acesta fusese vinovat şi nu el . Dar după mai multe peripeţii , Paul , este capturat de către rangerul texan Jake Cutter după ce se întâlnise cu o doamnă misterioasă , Pilar Graile.

După această întâmplare , reuşeşte să scape dar este din nou capturat de către ranger , după o întâlnire într-un salon . În drumul de întoarcere către Louisiana , Cutter , este forţat să-şi unească forţele cu condamnatul spre a se apăra de , comancheros , nişte traficanţi de arme şi whiskey . Paul reuşeşte într-un timp foarte scurt să revină la locul luptei cu alţi câţiva rangeri şi să-l ajute astfel pe , Jack Cutter .În cele din urmă Paul reuşeşte să se infiltreze printre Comanchero şi reuşesc în cele din urmă să-i învingă pe aceştia . Paul şi Pilar pleacă împreună în Mexic şi Jake se opreşte în lumina apusului de soare.


The comancheros (1961) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The comancheros (1961) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The comancheros (1961) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: filme vechi, filme actiune, Ina Balin, Stuart Whitman, John Wayne, filme western, filme aventura, filme 1961, Nehemiah Persoff
647
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: