Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The crazies (2010)

David Dutton este șeriful micului și placidului oraș Ogden Marsh, exemplu perfect al suburbiei americane. Toți se cunosc între ei formând o comunitate aparent fericită și muțumitoare. La un moment dat, însă, lucrurile scapă de sub control, iar micul stabiliment edenic se destramă. Unul câte unul, locuitorii din Ogden Marsh încep să dezvolte comportamente deviante, agresive. Nu mai țin cont de sentimente, grade de rudenie sau auto-cenzură socială.

Pe scurt, sunt loviți de nebunie și devin ucigași maniaci. Comportamentul bolnav al acestora este cauzat de o toxină eliberată în sursa de apă potabilă a orășelului. Șeriful, împreună cu soția sa însarcinată și cu alte două persoane neinfectate, este obligat să lupte împotriva bestiilor umane pentru a supraviețui și a scăpa dintr-un oraș aflat de-acum în carantină, păzit de soldați instruiți să nu lase pe nimeni să intre în sau sa iasă din oraș.

Trailer The crazies (2010).


The crazies (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The crazies (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 4474 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme drama, filme horror, acţiune, filme science-fiction, filme actiune, filme thriller, danielle panabaker, breck eisner, timothy olyphant
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: