Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The final cut (2004)

În viitor oamenii au implantat în sistemul nervos un microcip Zoe care le permite familiilor lor ca după moartea purtătorului să poată recupera cele mai frumoase momente din viaţa acestora şi să le vadă ca pe un film. Acest proces se numeşte “rememorare” iar Alan H. Hakman (Robin Williams), un om traumatizat de un incident din copilărie, este cel mai bun om de la montaj din întreaga companie pentru care lucrează, Eye Tech Corporation.

Împotriva acesteia complotează un grup ce sunt contra “rememorării”, conduşi de un bărbat care a lucrat odinioară la montaj, numit Fletcher (Jim Caviezel). În timp ce editează un film pentru moartea unuia din avocaţii corporaţiei Eye Tech, Alan găseşte o imagine ce l-a chinuit încă din copilărie. Între timp şi Fletcher doreşte să pună mâna pe microcip, vrând să-l folosească pentru distrugerea întregii corporaţii. Aflând că şi el are implantat un astfel de microchip, lucru complet interzis în comunitatea celor care se ocupă de montaj, Charles (Michael St. John Smith)se aventurează în căutarea adevărului şi a mântuirii, încercând în acelaşi timp să nu fie găsit de Fletcher.

The final cut (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The final cut (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 265 persoane
Tag-uri: Mira Sorvino, filme actiune, filme thriller, jim caviezel, filme sf, James Caviezel, filme 2004, Omar Naim, Genevieve Buechner, Robin Williams
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: