Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The finest hours (2016)

Bernard Webber (Chris Pine), un membru al echipajului de la staţia Pazei de Coastă din Chatham, Massachusetts, s-a îndrăgostit de o fată locală pe nume Miriam Pentinen (Holliday Grainger). Cei doi plănuiesc să se căsătorească pe 16 aprilie, dar conform regulilor Pazei de Coastă, el trebuie să ceară permisiunea comandantului Daniel Cluff (Eric Bana).

În ziua când trebuie să ceară permisiunea, transportatorul de petrol SS Pendleton este avariat grav atunci când devine prins într-o furtună devastatoare. Cum majoritatea oamenilor plecaţi deja să ajute echipajul de pe o altă navă, SS Fort Mercer, Bernie este trimis în ajutorul celor de pe Pendleton.

Bernie îi alege pe Andrew Fitzgerald (Kyle Gallner), Ervin Maske (John Magaro) şi Richard P. Livesey (Ben Foster) pentru a face parte din mica lui echipă şi pleacă împreună către Pendleton. Între timp, inginerul de pe Pendleton, organizează supravieţuitorii pentru a devia nava ce e pe cale să se scufunde către un recif unde să rămână la suprafaţă până ce vor sosi echipele de intervenţie.

Când Miriam aude faptul că Bernie este liderul echipei de intervenţie, ea, la fel ca şi alţi localnici, consideră misiunea drept sinucigaşă. Puţini sunt cei care au încredere în Cluff deoarece nu este din zonă şi nu cunoaşte cât de înşelătoare pot fi apele.

Miriam se duce până la postul de comandă şi îi cere în mod repetat lui Cluff să-l cheme pe Bernie înapoi. Acesta refuză şi o alungă din biroul său pe Miriam. Între portul din Chatham şi largul mării se află o serie de bancuri de nisip care sunt foarte periculoase chiar şi în ape line. Bernie trebuie să îşi forţeze la maximum barca pentru a trece de ele.

The finest hours (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The finest hours (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1877 persoane
Tag-uri: Ben Foster, holliday grainger, Casey Affleck, filme online 2016, Chris Pine, The finest hours (2016) subtitrat, 2016
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: