The huntsman: Winter's war (2016) - Filme de actiune - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
The huntsman: Winter's war (2016)

Cu mult înainte de-a muri, vrăjitoarea Ravenna (Charlize Theron) află că sora ei mai mică, Freya (Emily Blunt), nu doar că este implicată într-o aventură ilicită cu Ducele de Blackwood, dar este şi însărcinată cu el, iar acesta este destinat să devină cel mai bun dintre toţi. După ce Freya naşte, ea descoperă că Ducele a ucis copilul şi, consumată de furie, îl omoară la rândul ei cu puterile mult suprimate de gheaţă. Freya îşi abandonează regatul şi îşi construieşte un palat din gheaţă departe de văzul lumii, ucigându-i pe toţi cei care i se opun.

Ea şi-a construit o armată de copii pe care i-a instruit în aşa fel încât inimile lor să rămână reci pe vecie. Eric (Chris Hemsworth) şi Sara (Jessica Chastain), doi dintre cei mai excepţionali razboinici ai săi, se îndrăgostesc unul de altul şi plănuiesc să dezerteze, însă află ulterior că Freya este conştientă de secretul lor. Ea îi confruntă şi crează un zid de gheaţă masiv pentru a-i separa, iar apoi îl obligă pe Eric să privească atunci când Sara e ucisă de un alt soldat.

Şapte ani după moartea Ravennei, Regele William de Tabor dă peste Eric şi îl informează că Oglinda Magică a fost furată în timp ce era transportată către un loc cunoscut drept „Sanctuarul”. Eric porneşte la drum împreună cu Nion şi Gryff, doi dintre aliaţii Albei ca Zăpada, pentru a găsi şi recupera Oglinda, fără a avea habar de faptul că Freya le-a observat în secret conversaţia prin intermediul unei măşti care îi proiectează conştiinţa sub forma unei bufniţe albe.

Trailer The huntsman: Winter's war (2016).


The huntsman: Winter's war (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The huntsman: Winter's war (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The huntsman: Winter's war (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Charlize Theron, filme online 2016, Jessica Chastain, Emily Blunt, chris hemsworth, 2016, The huntsman (2016) online subtitra
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: