Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The incredibles (2004)

Mr. Incredible a fost supererou până când o serie de procese intentate de persoane salvate i-au forțat pe toți super-eroii să se înscrie în programe de protecție pentru a putea trăi vieți normale, sub anonimat. Acum, bărbatul este cunoscut ca Bob Parr și trăiește sub același acoperiș cu Helen, fosta Elastigirl, și cei trei copii ai lor, Violet, Dash si Jack.

Lucrează ca specialist în asigurări, fiind stresat de șeful lui, care e întotdeauna cu ochii pe el, iar soția lui Mr. Incredible s-a străduit foarte mult să creeze o viață normala pentru familia ei, încercând în primul rând să-și ajute soțul să nu simtă nostalgia zilelor în care era încă super-erou. Cu toate astea, când i se oferă șansa să joace din nou acest rol, el acceptă numaidecât, căzând însă în capcana unui vechi inamic. Acum, întreaga familie trebuie să-i vină în ajutor pentru a-l salva atât pe el, cât și numeroase alte victime nevinovate.

The incredibles (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The incredibles (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The incredibles (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 529 persoane
Tag-uri: filme oscar, filme 2004, Brad Bird, filme aventura, samuel l. jackson, filme actiune, Holly Hunter, Craig T. Nelson, filme animatie
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: