The last witch hunter (2015)

Kaulder (Vin Diesel) este un vânător de vrăjitoare ce a fost blestemat în Evul Mediu de Regina Vrăjitoare (Julie Engelbrecht) la viaţă eternă. Regina Vrăjitoare a plănuit să dezlănţuie o plagă mortală pentru a extermina omenirea, dar Kaulder a reuşit să o oprească. Înainte de aparenta ei moarte, Regina l-a blestemat cu nemurirea pe Kaulder drept răzbunare. 800 de ani mai târziu, Kaulder încă se ocupă de uciderea vrăjitoarelor pentru o organizaţie care intenţionează să păstreze armistiţiul dintre oameni şi vrăjitoare.

Încă de când a fost făcut nemuritor de Regina Vrăjitoare, Kaulder este acompaniat de un preot denumit „Dolan” al cărui scop principal este acela de-a ţine o cronologie a realizărilor lui Kaulder. Cel de-al 36-lea Dolan (Michael Caine) se retrage din activitate şi a ales un alt Dolan să-i fie succesor. Cu toate acestea, în aceeaşi noapte el moare în somn. În timp ce verifică apartamentul său, Kaulder şi cel de-al 37-lea Dolan (Elijah Wood) descoperă urme de magie şi deduc faptul că al 36-lea Dolan a fost ucis de o vrăjitoare.

În timp ce o caută pe vrăjitoarea responsabilă de crimă, Kaulder descoperă urme de magie neagră antică, văzută ultima oară atunci când a ucis-o pe Regină. Folosindu-se de indiciile lăsate în urmă de al 36-lea Dolan, Kaluder se duce la un bar de vrăjitoare deţinut de Chloe (Rose Leslie) pentru a cumpăra o vrajă a amintirilor ca să-şi poată „aminti propria moarte”. Când se află în proces de retrăire a amintirilor, vrăjitoarea ce l-a ucis pe al 36-lea Dolan apare şi îi atacă barul, iar apoi îl incendiază şi o atacă pe Chloe.

The last witch hunter (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (02-11-2015)
Vizualizări: 5907 | Comentarii: 2 | Tag-uri: The last witch hunter (2015) online, elijah wood, Ultimul vânător de vrăjitoare (2015, Vin Diesel, filme noi 2015 | Rating: 3.9/20
Total comentarii : 2
2  
merita
era bine daca si calitatea era hd

1  
bun merita vazut

Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017