Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The perfect weapon (2016)

În anul 2024, Statele Unite sunt o Federaţie în care Statul deţine controlul absolut într-o perioadă poliţienească, ce duce la naşterea rezistenţei ce se opune statului condus de şeful suprem, Directorul. De aici pâna la începerea unei revolte, nu-i decât un pas, şi pentru ca aceasta să aibă succes, e nevoie de cineva care să-l asasineze pe Director, un om călit în luptă, un asasin profesionist, o armă perfectă.

Cel mai bun pentru îndeplinirea acestui scop, este umanoidul Axon, care a fost folosit de Stat în misiuni de asasinare a personajelor incomode Federaţiei si Directorului. Dar pentru a-l transforma din soldatul conştiincios supus ordinelor, într-o unealtă a rezistenţei, se apelează la dragostea sa pentru frumoasa Nina, pe care acesta o credea moartă. Prin intermediul Ninei, rezistenţa reuşeşte să-l convingă pe Axon că trebuie să-l omoare pe Director şi să ducă Federaţia spre libertate şi democraţie.

The perfect weapon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The perfect weapon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1648 persoane
Tag-uri: The perfect weapon (2016) online, Sasha Jackson, Johnny Messner, filme sci fi, filme online 2016, filme de actiune, Steven Seagal
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: