Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The recruit (2003)

James Clayton (Colin Farrell), un expert în programare de la MIT, este recrutat de instructorul CIA Walter Burke (Al Pacino) pentru un post în cadrul agenţiei. După ce asistă la o demonstraţie extraordinară a calităţilor sale, Burke îi testează şi mai mult inteligenţa lui Clayton cu un puzzle al unei pagini normale de sport dintr-o revistă, iar soluţionarea va arăta numărul de telefon al lui Burke. Clayton acceptă să fie recrutat, în special pentru a găsi informaţii despre tatăl lui care, crede el, a fost ofiţer CIA şi a dispărut pe vremea când el era doar un copil. În cele din urmă, după ce trece de o serie de teste, Clayton este dus la „Fermă”, un campus de instrucţie al CIA.

Acolo, Burke şi ceilalţi instructori îi învaţă pe candidaţi tainele spionajului şi alte sisteme de colectare a informaţiilor. În timpul unui exerciţiu de supraveghere, Clayton şi colega lui Layla Moore (Bridget Moynhan) sunt răpiţi de bărbaţi ce par a fi din serviciile secrete străine. Clayton este dus într-o cameră izolată şi torturat câteva zile la rând, dar refuză să ofere numele instructorilor săi din cadrul CIA. Când interogatorii oferă dovezi că sfidarea sa o face pe Layla să sufere, Clayton cedează şi îl numeşte pe Burke.

În acel moment, peretele din spatele celulei se deschide, iar Burke, Layla şi ceilaţi recruţi urmăreau întreaga scenă, fiind tot la Fermă. Răpirea a fost doar un alt test din cadrul programului, astfel că el este dat afară. Apoi, însă, Burke merge la hotelul unde stă Clayton şi îi spune că scoaterea sa din program a fost, de asemea, falsă şi doreşte ca el să fie un agent special neoficial pentru a-i spiona pe ceilalţi agenţi, în special pe Layla, despre care susţine că CIA are informaţii că este o cârtiţă a serviciilor secrete străine ce încearcă să fure un virus din baza de date a agenţiei.

The recruit (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The recruit (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 286 persoane
Tag-uri: colin farrell, Al Pacino, filme drama, filme crima, filme actiune, Bridget Moynahan, filme 2003, roger donaldson
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: