The sum of all fears (2002) - Filme de actiune - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
The sum of all fears (2002)

În anul 2002, un colector sirian de fiare vechi descoperă o bombă uriaşă rămasă neexplodată într-un câmp din Golan Heights şi o vinde unui traficant de arme Sud-African pe nume Olson. Acesta o recunoaşte ca fiind o armă nucleară israeliană ce a fost pierdută în timpul Războiului Yom Kippur din ’73. El o vinde mai târziu unui individ ce doreşte să impună o supremaţie a albilor în toată lumea. Acest individ este un miliardar australian susţinător al neonazismului pe nume Richard Dressler.

Ţinta lui Dressler este aceea de-a transforma Europa într-un superstat unit cu ideologie fascistă. El intenţionează să pornească un război nuclear între America şi Rusia care să le devasteze pe amăndouă şi Europa să rămână cel mai puternic stat. Analistul CIA Jack Ryan (Ben Affleck) este chemat de Directorul agenţiei, William Cabot (Morgan Freeman), să îl acompanieze în Rusia pentru a-l întâlni pe Preşedintele Nemerov. În Moscova, Cabot şi Ryan sunt lăsaţi sa examineze o facilitate de arme nucleare ruseşti datorită tratatului START, iar Ryan observă absenţa a trei oameni de ştiinţă.

Cabot îl trimite apoi în Rusia pe Agentul Diviziei de Activităţi Speciale John Clark (Liev Schreiber) pentru a investiga dispariţia acestor oameni de ştiinţă. Clark dă de urmele lor tocmai într-o fostă facilitate militară Sovietică amplasată pe teritoriul Ucrainei de azi, iar acesta suspectează că ei construiesc în secret o armă nucleară pe care Rusia s-o poată folosi pe ascuns, fără ca nicio urmă să ducă spre ei. Ryan descoperă că o armă din acea facilitate a fost trimisă în Insulele Canare, iar de acolo urmează a fi transportată în Baltimore, acolo unde se află şi preşedintele Americii.

The sum of all fears (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: ben affleck, The sum of all fears (2002) online, Morgan Freeman, The sum of all fears (2002) subtitr
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: