Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The tournament (2009)

Un grup format din cei mai bogaţi şi mai puternici oameni de pe planetă, care sunt implicaţi în agenţiile de aplicare a legii şi se află în strânsă legătură cu lumea interlopă, ce controlează presa internaţională datorită miliardelor pe care le învârt, au conceput turneul suprem care are loc la intervale de şapte sau zece ani. „Concurenţii” se înscriu voluntar, dar din cauza naturii turneului sunt unii dintre cei mai dilimaci oameni de pe planetă – de la ei se aşteaptă să se ucidă între ei şi doar ultimul care rămâne în picioare la finalul turneului va primi potul cel mare de zece milioane de lire sterline, oferit de William Randolph Hearst.

Bărbaţii şi femeile ce conduc turneul nu doar că îl privesc ca pe o sursă de amuzament, ci pariază sume imense pe deznodământul acestuia. Pentru fiecare turneu, combatanţii sunt selectaţi dintre membri ai forţelor speciale din diferite ţări, criminali în serie, atleţi, asasini plătiţi şi aşa mai departe. Ultimul care rămâne în picioare la finalul turneului nu doar că va încasa premiul în bani ci şi gloria şi reputaţia de-a purta titlul de Numărul 1 Mondial care atrage după sine eticheta legendară a contractelor de glonţ-de-un-milion-de-dolari.

The tournament (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The tournament (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 643 persoane
Tag-uri: ving rhames, The tournament (2009) online, Kelly Hu, filme online 2009, filme actiune, filme thriller, Robert Carlyle
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: