Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Tomorrow,when the war began (2010)

Studenta Ellie (Caitlin Stasey) porneşte într-o excursie montană cu prietena ei din copilărie, Corrie (Rachel Hurd-Wood), şi cu Kevin (Lincoln Lewis), Homer (Deniz Akdeniz), Lee (Chris Pang) şi Fi (Phoebe Tonkin). Conducând Land Roverul părinţilor lui Ellie în munţi, ei se aventurează într-o vale izolată cunoscută sub numele de „Iad”. În timpul celei de-a doua nopţi petrecute în natură, Ellie se trezeşte şi vede cum cerul este împânzit de avioane militare de luptă. După ce se întorc acasă, grupul îşi găsesc casele abandonate, energia electrică nu mai există, iar liniile de internet şi telefon sunt la pământ. Din vârful unui deal, ei observă că singurele locuri în care există energie electrică este spitalul şi parcul showground.

Ajunşi la showground, ei descoperă că cetăţenii oraşului sunt reţinuţi de un grup militar străin, iar Ellie vede cum un bărbat este executat cu un glonţ în cap şi tresare, ceea ce îi dă de gol locul în care se află şi apoi sunt urmăriţi cu toţii de mai mulţi soldaţi până în grădina unei case, acolo unde Ellie improvizează o explozie cu ajutorul căreia reuşeşte să scape de urmăritori. Întorcându-se acasă la Corrie, ei realizează că Lee şi Robyn (Ashleigh Cummings) au dispărut. Ellie şi Corrie văd cum un avion de luptă este doborât de o navă inamică.

În timp ce grupul se ascunde în casă pentru a pune la cale un plan de scăpare şi a se întoarce în „Iad”, un elicopter inamic survolează clădirea pentru a face o examinare de aproape. În acea noapte, Ellie şi Homer se furişează înapoi în oraş şi îl găsesc pe Robyn în casa lor. Lee a fost rănit şi este îngrijit de doctorul Clements (Colin Friels), un stomatolog local care le spune că trupele invadatoare îşi aduc vehicule de război prin Cobble’s Bay.

Tomorrow,when the war began (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Tomorrow,when the war began (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 493 persoane
Tag-uri: phoebe tonkin, filme 2010, filme drama, Deniz Akdeniz, filme actiune, Caitlin Stasey, Lincoln Lewis, filme aventura, Rachel Hurd-Wood
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: