Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Tomorrowland (2015)

Filmul începe cu imagini din anul 1964, atunci când tânărul Frank Walker (Thomas Robinson) participa la o Convenţie Mondială de Invenţii în New York. El se întâlneşte acolo cu David Nix (Hugh Laurie), care nu este impresionat de jetpack-ul său limitat. Cu toate acestea, el atrage atenţia unei fete pe nume Athena (Raffey Cassidy) şi aceasta îi oferă o broşă cu un „T” ca simbol şi îi cere s-o urmeze. El este apoi transportat către un oraş futurist cunoscut drept Tomorrowland.

Mulţi ani mai târziu, o tânără pasionată de ştiinţă, Casey Newton (Britt Robertson), se furişează într-un fost loc de lansare al navetelor NASA din Cape Canaveral, acolo unde tatăl ei, Eddie (Tim McGraw), este angajat ca inginer. Ea se întoarce acasă, iar Athena îi strecoară acea broşă setată pe ADN-ul ei. În noaptea următoare, ea încearcă din nou să pătrundă în locul cu pricina, dar de această dată este arestată. La secţia de poliţie, ea descoperă printre lucrurile sale personale că se află şi acea broşă.

Ceea ce este mai straniu pentru ea este că atunci când o atinge este transportată automat către Tomorrowland. Ea explorează pentru scurtă durată Tomorrowland, dar când timpul setat de broşă expiră, Casey se întoarce în lumea ei. Casey şi fratele ei, Nate (Pierce Gagnon), caută pe internet informaţii despre acel simbol şi ajung să se întâlnească apoi cu Athena. Ei ajung ulterior acasă la Frank Walker (George Clooney), ajuns acum o vârsta a doua, iar Athena îi lasă acolo şi pleacă. Atunci când Casey îi arată lui Frank broşa, el refuză să-i spună detalii despre Tomorrowland şi susţine că n-o va putea duce acolo pentru că are interdicţie.

Tomorrowland (2015) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 8184 persoane
Tag-uri: tomorrowland subtitrat in romana, un adolescent inteligent, secretele unui loc misterios, tomorrowland online gratis, HD, lumea de dincolo de maine
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: