Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Undisputed (2002)

În urmã cu zece ani, Monroe Hutchen (WESLEY SNIPES) era un boxeur din California aflat în plinã ascensiune. Dar într-o noapte, într-un acces de furie comite o crimã care-l condamnã la închisoare pe viatã fãrã posibilitatea eliberãrii conditionate.

El îsi ispãseste pedeapsa în nou construita închisoare Sweetwater din Desertul Mojave o institutie corectionalã de maximã securitate pentru cei ce au comis crime, jafuri armate, violuri precum si pentru cei care au avut legãturã cu crima organizatã.

Hutchen continuã sã boxeze în cadrul Campionatului de Box dintre închisori, cu un record de 67 de victorii si nici o înfrângere. Prizonierii îl considerã un erou, campionul lor fãrã egal. Resemnat sã-si petreacã restul vietii în închisoare, Hutchen este bântuit de o întrebare, si anume dacã ar fi reusit sã realizeze ceva ca boxeur în afara zidurilor închisorii.

Trailer Undisputed (2002)


Undisputed (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Undisputed (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 15030 persoane
Tag-uri: undisputed online subtitrat in roma, vezi filmul, undisputed online, undisputed film online subtitrat, undisputed 2002, Undisputed, undisputed film online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: