Undisputed (2002) - Filme de actiune - Filme Online Gratis HD Noi 2016 Subtitrate In Romana
Conectare · Înregistrare

Undisputed (2002)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 14596

Sinops:

În urmã cu zece ani, Monroe Hutchen (WESLEY SNIPES) era un boxeur din California aflat în plinã ascensiune. Dar într-o noapte, într-un acces de furie comite o crimã care-l condamnã la închisoare pe viatã fãrã posibilitatea eliberãrii conditionate.

El îsi ispãseste pedeapsa în nou construita închisoare Sweetwater din Desertul Mojave o institutie corectionalã de maximã securitate pentru cei ce au comis crime, jafuri armate, violuri precum si pentru cei care au avut legãturã cu crima organizatã.

Hutchen continuã sã boxeze în cadrul Campionatului de Box dintre închisori, cu un record de 67 de victorii si nici o înfrângere. Prizonierii îl considerã un erou, campionul lor fãrã egal. Resemnat sã-si petreacã restul vietii în închisoare, Hutchen este bântuit de o întrebare, si anume dacã ar fi reusit sã realizeze ceva ca boxeur în afara zidurilor închisorii.

Trailer Undisputed (2002)


Undisputed (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Undisputed (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tags:

undisputed online subtitrat in roma, vezi filmul, undisputed online, undisputed film online subtitrat, undisputed 2002, Undisputed, undisputed film online

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Facebook
Newsletter eFilmeOnline

Scrie adresa ta de email:

Delivered by FeedBurner

Publicitate


Horoscop zilnic
Contacteaza-ne!
Publicitate radio online!