War for the planet of the apes (2017)

Cesar și armata sa de maimuțe sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat și începe propria misiune de răzbunare. Cum această aventură îi aduce față în față, Cesar și colonelul luptă unul împotriva celuilalt determinând soarta ambelor specii și viitorul planetei.
În urmă cu cincisprezece ani, un experiment ştiinţific eşuat a dat naştere unei specii de maimuţe inteligente şi unui virus care a fost pe punctul de a distruge rasa umană. Boala/răceala/virusul Simian, după cum este cunoscut/ă a adus umanitatea în pragul dispariţiei. Supravieţuitorii, printre puţinii oameni imuni la acest virus îi invidiau pe cei lăsaţi fără suflare în timp ce maimuţele se bucurau de siguranţa şi prosperitatea pădurilor nordice din San Francisco.

War for the planet of the apes (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


War for the planet of the apes (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (31-07-2017)
Vizualizări: 897 | Tag-uri: Filme online 2017, Andy Serkis, Planet of the apes (2017), filme aventura, filme actiune, Woody Harrelson, Steve Zahn | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017