Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Waterworld (1995)

La începutul secolului 21, calota glaciară s-a topit şi nivelul mării a crescut atât de mult încât a acoperit toate continentele de pe Pământ. Oamenii care au reuşit să supravieţuiască catastrofei au fost răspândiţi de-a lungul oceanului şi formează mici comunităţi plutitoare cunoscute drept atolls, majoritatea construite din petece de metale şi alte lucruri care au rămas. Odată cu trecerea timpului, oamenii ajung să uite faptul că au trăit cândva pe teren solid, adaptând un loc mitologic denumit „Dryland” ce se află undeva în ocean.

După 500 de ani de la apocalipsă, un naufragiat cunoscut doar drept „Marinarul” (Kevin Costner) soseşte pe un atoll pentru a tranzacţiona ţărână – o marfă extrem de preţioasă în vremurile acelea. Atunci când se află că Marinarul este un mutat cu picioarele ca de peşte şi branhii care-l ajută să respire sub apă, locuitorii temători hotărăsc să-l prindă şi să-l omoare prin înecarea într-o piscină cu sare. În timp ce se pregătesc să-l arunce acolo, piraţii din zonă cunoscuţi ca „Smokers” sosesc pentru a-i prăda.

Smokers-ii sunt în căutarea unei fete orfane cunoscută drept Enola (Tina Majorino), care are o hartă spre Dryland tatuată pe spate. Liderul piraţilor, „Deacon” (Dennis Hopper), îşi doreşte harta pentru a fi el primul care găseşte locul uscat şi a construi acolo un oraş cu echipajul său pe care să-l conducă.

Enola şi gardianul ei, Helen (Jeanne Tripplehorn), plănuiau să părăsească oraşul plutitor împreună cu inventatorul Gregor (Michael Jeter), însă din cauza unui incident nefericit planul lor eşuează. Helen apoi îl salvează pe Marinar şi acesta, în schimb, acceptă să le ajute să fugă.

Trailer Waterworld (1995).


Waterworld (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Waterworld (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Waterworld (1995) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 7664 persoane
Tag-uri: waterworld online subtitrat, actiune, Aventura, waterworld 1995, kevin costner, waterworld filme online, waterworld film online subtitrat, waterworld online
Total comentarii : 2
2  
Merge

1  
as dori sa vad acest film dar nu pt sa-l vizionez de?????

Nume *:
Email *:
Cod *: