Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Turbo (2013)

Turbo este un melc care visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteză a făcut din el o ciudățenie și un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenți și prevăzători din fire.

Turbo își dorește cu disperare să evadeze din viața lentă pe care o duce. I se oferă această șansă după un accident bizar, în urma căruia dobândește capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, înzestrat acum cu o rapiditate ieșită din comun, pornește la un drum extraordinar, dorind să atingă imposibilul: să concureze împotriva celor mai buni piloți, în cursa Indianapolis 500.

Alături de Turbo se află echipa lui devotată de melci de curse - un grup pestriț de melci dependenți de adrenalină și răi de gură, cu cochilii care arată ca niște mașini de curse stradale în miniatură. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând să își lase limitele să stea în calea visurilor lui.

Trailer Turbo (2013).


Turbo (2013) dublat in Limba Romana. Server 1.


Turbo (2013) dublat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme animatie | Vazut de : 24960 persoane
Tag-uri: turbo online hd, turbo 2013 online, turbo 2013, turbo 2013 online gratis subtitrat, animatie, desene animate dublate, turbo online subtitrat in romana
Total comentarii : 51 2 »
5  
este cel mai smecher film animat, iar voi o dati in bara pierzatorilor.... angry angry angry angry angry cool cool cool tongue

4  
sad cry angry tongue wacko ma scoateti din minti serios ma dezamagiti..

3  
Greu se gaseste acest desen in romina

1-3 4-5
Nume *:
Email *:
Cod *: