Interstellar (2014)

În viitorul nu foarte îndepărtat, Pământul nu mai este capabil să susţină umanitatea. Culturile sunt distruse, furtunile de nisip fac ravagii şi omenirea a ajuns la un punct critic. Cooper (Matthew McConaughey), un fost pilot de teste al NASA şi inginer devenit acum fermier, are o fetiţă de zece ani, Murph, care crede că o fantomă le bântuie casa şi că încearcă să comunice cu ea. Provocând-o pe fetiţă să-i demonstreze în mod ştiinţific existenţa fantomei, Cooper descoperă că „fantoma” este o formă de inteligenţă necunoscută care le trimite mesaje codate prin mijloace de anomalii gravitaţionale alterând praful de pe podea şi formând ceva asemănător cu codul Morse care-i direcţionează spre un laborator secret al NASA condus de Profesorul Brand.

Brand îi mărturiseşte lui Cooper că s-a descoperit o gaură de vierme din sistemul solar al planetei Saturn şi că singura şansă a omenirii de supravieţuire este să traverseze acea gaură şi să colonizeze noi lumi dintr-o altă galaxie. Cercetătorii NASA cred că fiinţele Cinci Dimensionale le trimit mesaje şi le-au oferit acea gaură de vierme pentru ca umanitatea s-o folosească şi să-şi asigure existenţa în continuare. Cooper este recrutat să piloteze Endurance, o navă spaţială experimentală care succede Misiunii Lazarus, o serie de capsule trimise prin găurile de vierme pentru a explora noi planete.

Decizia lui Cooper de-a accepta misiunea îi rupe inima fetei şi cei doi se despart în termeni nu foarte cordiali. El se alătură fiicei lui Brand, Amelia (Anne Hathaway), fizicianul Romilly (David Gyasi) şi geograful Doyle (Wes Bentley). În timp ce traversează gaura de vierme, Amelia descoperă o prezenţă extradimensională despre care ea crede că a creat această gaură pentru a salva omerirea.

Interstellar (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme aventura | Adăugat de: danezu (31-12-2014)
Vizualizări: 7785 | Comentarii: 3 | Tag-uri: Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Jonathan, filme sf, Christopher Nolan, Aventura, limitele spaţiului, filme aventura, Filme 2014, Anne Hathaway | Rating: 4.0/21
Total comentarii : 3
2  
Multă lume consideră acest film, unul foarte bun. Până la urmă ce înseamnă un film bun? Pentru mine, dacă filmul reușește să mă răscolească interior, dacă reușește să-mi expună defectele, să-mi arate cât de trivială este viața și cât de mult merită să fie trăită, este un film reușit. Adunând jocul actoricesc cu scenariul și regia, poate deveni un film bun sau uimitor. Cu toate ca este lăudat de mulți oameni, este un film cu o idee originală și, cam atât. Din punctul meu de vedere!

1  
Se aude un sunet pe fundal ciudat si enervant. Recomand o varianta mai buna. Aceasta varianta exista mai pe toate site-urile fiind copiata de la unii la altii.

0
3  
Filmul a fost updatat pe site-ul nostru, vizionare placuta.

Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017