Interstellar: Călătorind prin univers (2014)

În viitor, Pământul este devastat de multiple dezastre naturale, printre ele fiind seceta şi foametea, iar acest lucru a condus la reducerea drastică a populaţiei umane. Astfel, omenirea mai are doar o singura şansă pentru a nu dispărea ca specie: călătoriile interstelare. O nou-descoperită gaură de vierme undeva foarte departe în sistemul nostru solar permite unei echipe de astronauţi să meargă acolo unde niciun alt om nu a fost vreodată în căutarea de noi planete care să asigure susţinerea vieţii umane pentru a o coloniza şi a ne continua existenţa. Doi dintre aceşti astronauţi sunt interpretaţi de Matthew McConaughey şi Anne Hathaway.
Trailer Interstellar: Călătorind prin univers (2014)


Interstellar: Călătorind prin univers (2014) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.


Interstellar: Călătorind prin univers (2014) Online Subtitrat in limba romana. Server 2.

Tag-uri: Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Jonathan, filme sf, Christopher Nolan, Aventura, limitele spaţiului, filme aventura, Filme 2014, Anne Hathaway
7443 | Comentarii: 3
Total comentarii : 3
2  
Multă lume consideră acest film, unul foarte bun. Până la urmă ce înseamnă un film bun? Pentru mine, dacă filmul reușește să mă răscolească interior, dacă reușește să-mi expună defectele, să-mi arate cât de trivială este viața și cât de mult merită să fie trăită, este un film reușit. Adunând jocul actoricesc cu scenariul și regia, poate deveni un film bun sau uimitor. Cu toate ca este lăudat de mulți oameni, este un film cu o idee originală și, cam atât. Din punctul meu de vedere!

1  
Se aude un sunet pe fundal ciudat si enervant. Recomand o varianta mai buna. Aceasta varianta exista mai pe toate site-urile fiind copiata de la unii la altii.

0
3  
Filmul a fost updatat pe site-ul nostru, vizionare placuta.

Nume *:
Email *:
Cod *: