Jiu ceng yao ta (2015)

În 1979, fosile gigante aparținând unor creaturi necunoscute se găsesc în munții de lângă granița mongolă, împreună cu resturi umane perfect conservate de mii de ani în urmă. Un efort de excavație finanțat de guvern este inițiat și condus de profesorul Yang. Printre muncitori se află Hu Bayi, un tânăr soldat care este îndrăgostit de frumoasa fiica a profesorului Ping.

Atunci când o explozie ciudată prăbușește tunelurile excavate, profesorul cere voluntarilor să se aventureze cu el și fiica sa în munți pentru a găsi o nouă cale de trecere. Hu și alți câțiva pășesc înainte, iar în curând micul grupul trece prin „intestinele” înșelătoare ale muntelui. După ce grupul este decimat de un ciudat atac letal al liliecilor, supraviețuitorii cad într-o prăpastie, trezindu-se la final, în mod miraculos, în viață. În timp ce caută o cale de ieșire, ei descoperă un misterios templu ciclopic, pe care – așa cum devine imediat evident – profesorul l-a căutat în mod activ.

Jiu ceng yao ta (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Jiu ceng yao ta (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme aventura | Adăugat de: efilme (17-10-2016)
Vizualizări: 634 | Tag-uri: Jin Chen, Mark Chao, filme aventura, Li Feng, Jiu ceng yao ta (2015) online, filme asiatice, filme online 2015 | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017