Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Wrecked (2010)

Un individ al cărui nume nu este specificat deloc de-a lungul întregului film şi se face referire la el doar cu apelativul de „Bărbatul” (Adrien Brody), se trezeşte rănit foarte grav într-o maşină avariată serios şi aflată într-o râpă adâncă. El are un picior rupt şi suferă de amnezie, însă în acelaşi timp are şi anumite halucinaţii referitoare la o femeie care îl găseşte. După câteva zile în care nu se mişcă deloc din poziţia aceea, el reuşeşte să iasă din maşină.

Ieşit din maşină, el începe să cerceteze locul şi să cotrobăie pe acolo, descoperind câteva pungi cu bani şi un pistol încărcat. Auzind la radioul maşinii ştiri despre un jaf armat comis de un individ pe nume Raymond Plazzy şi descoperind în buzunarul său un card de credit cu numele lui Raymond pe el, Bărbatul presupune că acela este numele său şi e posibil ca el să fi comis jaful respectiv. Ulterior, el vede un câine pe care-l urmăreşte până în pădurea din apropiere şi în cele din urmă găseşte un telefon mobil funcţional, însă nu reuşeşte să prindă semnal în pădure.

Halucinând frecvent în legătură cu femeia care ar trebui să-l salveze, el trage cu pistolul spre ea atunci când realizează că aceste halucinaţii nu-l conduc decât înapoi spre maşină. În momentul acela, el hotărăşte să iasă din acea râpă şi după ce se târăşte timp de mai multe zile, el găseşte un drum şi un cadavru, iar apoi începe să-şi reamintească unele lucruri care, puse cap la cap, dezleagă un puzzle foarte încurcat.

Wrecked (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Wrecked (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Wrecked (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme aventura | Vazut de : 504 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme drama, Caroline Dhavernas, Christopher Dodd, filme mister, Michael Greenspan, Adrien Brody, filme aventura, Ryan Robbins
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: