Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

A good year (2006)

Max Skinner (interpretat de Russell Crowe) este un bancher londonez specialist in investitii care se bucura de un mare succes in meseria sa. intr-o zi, afla ca unchiul sau Henry - singura ruda apropiata pe care o mai avea - a decedat. Ca urmare, Max devine mostenitorul domeniului viticol al unchiului sau, in Provence, unde acesta traise timp de 30 de ani. Max pleaca in Provence, pentru a-si lua in stapanire mostenirea. Aici ii regaseste pe Francis Duflot (interpretat de Didier Bourdon) si pe sotia sa Ludivine (interpretata de Isabelle Candelier), cei care se ocupasera dintotdeauna de domeniul unchiului Henry.

Max nu e foarte convins sa se mute in Sudul Frantei, iar un amic de-al sau, agent imobiliar, il sfatuieste sa vanda domeniul care, dupa parerea sa, face o avere pe piata imobiliara. O complicatie aparuta pe neasteptate ii schimba planurile: sosirea unei californience pe nume Christie Roberts (interpretata de Abbie Cornish), care pretinde a fi fiica ilegitima a unchiului Henry. Conform legii franceze, Christie este mostenitoarea legala a domeniului.

Suspectand ceva necurat, Max incepe sa isi chestioneze "verisoara" despre trecut. in acelasi timp, descopera in pivnita unchiului sau o serie de sticle cu un vin de o calitate extraordinara, complet diferit de vinul produs in mod normal pe domeniul sau, nu neaparat de o calitate extraordinara. Dupa spusele lui Fanny Chenal (interpretata de Marion Cotillard), proprietara cafenelei din sat cu care Max se imprieteneste, misterioasele sticle gasite in pivnita se vindeau de ani de zile la preturi fabuloase pe piata neagra.

Trailer A good year (2006)


A good year (2006) Online Subtitrat in limba romana. Server 1.


A good year (2006) Online Subtitrat in limba romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 1395 persoane
Tag-uri: Freddie Highmore, Russell Crowe, A good year (2006) online, A good year (2006) subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: